Makaron Ryżowy 5mm 400g

13,90 

Brak w magazynie

kraj pochodzenia: Tajlandia


KETO: NIE
WEGETARIAŃSKI: TAK
WEGAŃSKI: TAK
CERTYFIKAT BIO: NIE
GLUTEN FREE: NIE

 

Makaron ryżowy wyprodukowany z ryżu (90%) i wody bez żadnych zbędnych dodatków. Jest łatwy w przygotowaniu, bez gotowania, pożywny i zdrowy. Makaron ryżowy jest produktem bezglutenowym, dlatego może być stosowany przez osoby z celiakią i nietolerancją glutenu.

Skład: mąka ryżowa 90%, woda

WARTOŚCI ODŻYWCZA

Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna 1514kJ/356kcal

Tłuszcz 0,8g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g

Węglowodany 80g

w tym cukry < 0,5g Białko 7,0g Sól 0,05

Przewiń do góry